Folkreisa sacīkstes Smiltenē

Šodien kopā ar Pēteri apmeklējām šīs jaukās sacensības, kas notika autokrosa trasē pie Tepera ezera Smiltenē. Vēl šī diena izcēlās ar to, ka gandrīz visā Latvijā noritēja Baltijas valstu vienotības skrējiens “Sirdspuksti Baltijai”. To mēs piefiksējam tikai atpakaļ braucot – jo izrādās, ka gan turp, gan atpakaļ ceļā mēs esam braukuši daļēji pa šī skrējiena trasi :) Tiesa – gan turp tikām veiksmīgi (un zemu lidojot), gan atpakaļ, jo skrējiens pa trasi gāja tajā brīdī, kamēr mēs ērti sēžot Tepera trases malā, malkojām bezalkoholisko alu.

Sacensības pašas par sevi bija labi noorganizētas, tiesa – folkreisistus tomēr varēja laist pa priekšu visiem krosistiem un žigulistiem, citādi – tā kā katrā sesijā folkreiss bija pēdējais no braucieniem, tad trase jau bija pamatīgi papostīta. Ņemot vērā, ka nekādas grunts riepas folkreisā nav atļauti, tad dažam auto atsevišķu līkumu pārvarēšana pārvērtās par atsevišķu sacīkstes disciplīnu.

Skatoties sacensības, pamanījos arī tās paknipsēt – tieši folkreisa (kā arī daži citi interesantākie) kadri apkopoti šīm sacīkstēm veltītajā galerijā. Savukārt, sacensību rezultāti pieejami Autocross.lv lapā.

Be Sociable, Share!

Ierakstīt komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligāti aizpildāmie lauki marķēti ar *

*