BMW 525

Tā kā lēnām tuvojas TAS datums, kad Kesis tiks pie B kategorijas vadītāja apliecības, tad jau laicīgi sāka meklēt sev piemērotu auto. Tad nu pēc kārtējās regulārās ss.lv pārķemmēšanas atradās viens interesants BMW 525 E28 eksemplārs nedaudz konstruktora statusā Cēsīs. Protams, kā tiklīdz tas parādījās, tā bija jābrauc to skatīt. Un nākošajās brīvdienās jau atkal jābrauc skatīt, tik šoreiz kopā ar Gaidi, lai var uzreiz novērtēt situāciju, vai varēs to konstruktoru salikt kopā vienā veselumā.

Cena visam komplektam (auto + detaļu kalns, kas gandrīz bija otrs auto) bija ļoti jau nu pievilcīga. Bez tam – ņemot vēra, ka auto dažus pēdējos gadus bija nostāvējis siena šķūnī ar pusizjauktu motoru, savukārt, pirms tam ar to bija vizinājies pensionārs, kas rezultējās uz to, ka 1985. gada izlaiduma BMW 525 bija tuvu ideālai kondīcijai. Gan virsbūve, gan salons.

Tā nu šodien auto tika pārreģistrēts. Tuvākajās dienās organizēsim treileri un dosimies tam pakaļ, lai nogādātu uz Rīgu, kur varēs sākt to visu likt kopā un cerēt, ka rezultāts arī darbosies un spēs iziet tehnisko apskati :)

Be Sociable, Share!

Ierakstīt komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligāti aizpildāmie lauki marķēti ar *

*