Atskats uz pagājušajiem gadiem

Sen neesam devuši par sevi ziņu, taču mūsu dzīvēs ir daudz kas noticis – gan priecīgi mirkļi, gan ne visai. Taču tas mūs nav atturējis turpināt iesākto un popularizēt autosportu un auto tūrismu.

Pa šiem pāris pēdējiem gadiem esam atmetuši (vismaz uz laiku) ieceri piedalīties folkreisā (pārdevām savu folkreisa Žiguļa projektu citiem entuziastiem), kā arī vairs neesam tiešā veidā saistīti ar 4×4 braukšanu (esam šķīrušies gan no Land Rover Discovery 2, gan Lada Ņiva / VAZ 2121). Tas nes līdzi izmaiņas mūsu sniegtajos pakalpojumos – vairs nevaram operatīvi izpalīdzēt ne ar auto evakuāciju no neparedzētām situācijām, ne arī auto nomu.

Toties ļoti ceram, ka šogad beidzot nopietnāk sāksim nodarboties ar auto restaurāciju. Plānos ir gan Land Rover Series III salikšana, gan Baikāla ekspedīcijā daudz cietušā Iveco busiņa atdzīvināšana.

Joprojām varam palīdzēt ar apmācību gan ekstrēmā, gan 4×4 braukšanā – tiesa abos gadījumos izmantojot jūsu auto transportu, kā arī ar konsultācijām sporta auto būvē.

Be Sociable, Share!

Ierakstīt komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligāti aizpildāmie lauki marķēti ar *

*